بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران"،تعدادی از اعضای سندیکای شرکت اتوبوس رانی تهران که بعضی از آنها از 4 سال پیش بدلیل دفاع از حقوق خود و داشتن حق سندیکای کارگری بدون گرفتن حقوق و مزایا از شغل خود معلق شدند. از آذر ماه 1387 به مرور با حکم اداره کار به محل کارشان بازگشتند ولی از آن زمان تاکنون از دریافت حقوق و مزایای خود محروم هستند.
فعالین سندیکایی نسبت به تعلیق خود از کار به اداره کار و سایر مراکز شکایت نمودند که در طی یک پروسه طولانی و با کارشکنی های مستمر مامورین وزارت اطلاعات مواجه بودند. بالاخره اداره کار رای به بازگشت به کار و پرداخت حقوق و مزایای دوران تعلیق داد و کارفرما را موظف به بازگشت آنها بکار و پرداخت حقوق و مزایای دوران تعلیق نمود.
تعدادی از فعالین سندیکای شرکت اتوبوس رانی تهران از آذرماه به مرور به سرکار خود بازگشتند ولی علیرغم گذشت چندین ماه از پرداخت حقوق آنها خوداری می کنند و حتی در بعضی از موارد آنها را تهدید به اخراج می کنند.
اسامی تعدادی از فعالین سندیکایی که به سر کار خود بازگشته اند ولی از دریافت حقوق خود هنوز محروم هستند عبارتند از:
1.غلامرضا غلام حسینی 2. مرتضی کمساری 3. حسن سعیدی 4. حبیب رضا پور 5. عبدالله حسینی 6. همایون جابری 7.وهاب محمدی 8. علی اکبر نظری می باشند.
فردی که از پرداخت حقوق کارگران ممانعت می کند حسین بیژنی مدیر عامال شرکت اتوبوس رانی تهران و حومه می باشد.نام اصلی این فرد سرهنگ پاسدار اردشیر مقیم پور می باشد ولی در شرکت اتوبوس رانی و مکاتبات اداری آن از نام مستعار حسین بیژنی استفاده می کند.
کارگرانی که از کار اخراج شده اند و یا حقوق آنها پرداخت نشده است همچنین افرادی که در اثر تصادف با اتوبوسهای شرکت واحد متحمل خسارتی شده اند.وقتی که به مدیر عامل شرکت اتوبوس رانی تهران که با نام مستعار حسین بیژنی شناخته می شود مراجعه می کنند از حل مشکل و پاسخگویی به آنها خوداری می کند .آنها ناچار شدند که علیه این فرد به دادگاههای رسیدگی به جرایم دولت در شعبه های 1050 و 1060 از او شکایت کنند دادگاههای مزبور به آنها گفته است که چنین شخصی مدیر عامل شرکت اتوبوس رانی تهران نمی باشد. تا اینکه آقای حسین جناقی وکیل حسین بیژنی برای دفاع از او در دادگاه جرایم دولت پرده از نام اصلی او برمی دارد . نام اصلی وی سرهنگ پاسدار اردشیر مقیم پور می باشد. این مسئله باعث شگفتی رئیس دادگاه می شود و به دلیل استفاده از نام جعلی پرونده جدیدی علیه او گشوده می شود.در حال حاضر ده ها پرونده علیه این فرد باز می باشد.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،عدم پرداخت حقوق کارگران شرکت اتوبوسرانی تهران و حومه که مدت بسیار طولانی از کار معلق بوده اند و این مسئله باعث ایجاد مشکلات حاد معیشتی برای خانواده های آنها گردیده را محکوم می کند و از سازمان جهانی کار خواستار اقدامات عملی علیه این رژیم برای رعایت قوانین بین المللی کار که ایران عضو آن است می باشد.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
22 اردیبهشت 1389 برابر با 12 می 2010
گزارش فوق به سازمان جهانی کار ارسال گردید
http://pejvakzendanyan.blogfa.com
Tel.:0031620720193
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر