بنابه گزارشات رسیده ،نادر احسنی از دستگیر شدگان گرامی داشت 16 آذر 1386 صبح امروز برای محاکمه به شعبۀ 28 دادگاه انقلاب فراخوانده شد.
صبح روز چهارشنبه 11 شهریور ماه ساعت 09:00 قرار بود که آقای نادر احسنی در شعبۀ 28 دادگاه انقلاب توسط محمد مقیسه ای (معروف به ناصریان) از اعضای کمسیون مرگ قتل عام زندانیان سیاسی درسال 1367 مورد محاکمه قرار گیرد ولی با تاخیر 45 دقیقه ای بدون حضور نماینده دادستان و نه در صحنه دادگاه بلکه در دفترکار وی مورد محاکمه قرار گرفت. هنگامی که وکیل آقای احسنی قصد بستن درب دفتر او را داشت با مخالفت مقیسه ای مواجه گردید.
مقیسه ای به محض باز کردن پرونده آقای نادر آحسنی با صدای بلند شروع به داد و فریاد کردن كه شماها خانوادگي نسل در نسل چپ هستيد مثل اينكه نمي خواهيد آدم بشويد و مي خواهيد تا آخر عمرتان همين جوري بمانيد. او همچنین تمامی موارد اتهام را با داد و فریاد می خواند. مقیسه ای همچنین در مورد مراسم گرامیداشت 16 آذر سال 85 از آقای احسنی پرسید چه چیزی را می خواهید؟ در جواب آقای احسنی به مقیسه ای گفت آزادی بیان! مقیسه ای با برخوردی وحشیانه و غیر انسانی شروع به داد و فرباد کردن نمود که آزادی بیان شما ریختن تو خیابان و با چاقو شکم مردم را پاره کردن( اعمال بسیجیها را به دیگران نسبت دادن) . در اینجا آقای ابوطالبی وکیل آقای احسنی به حرفها و برخورد های مقیسه ای اعتراض نمود. در پایان مقیسه ای خطاب به آقای احسنی گفت تمامی موارد اتهامات را می پذیری.آقای احسنی خطاب به مقیسه ای گفت :هیچ کدام را نمی پذیرم در زندان زیر بار هیچ کدام نرفتم اینجا هم هیچ کدام را نمی پذیرم.
اتهاماتی که به آقای احسنی نسبت داده شده عبارتند از: اقدام عليه امنيت ملي ، تبليغ عليه نظام ، عدم اعتقاد به پوشش زنان ، اغتشاش در دانشگاه ، شركت در مراسم غير قانوني در دانشگاه، عدم اعتقاد به احكام اسلام و مباني جمهوري اسلامي و اتهامات دیگری که مقیسه ای به آن افزود.
نادر احسنی در تاریخ 11 آذر ماه 1386 از جلوی منزل شخصی پدری خود توسط مامورین وزارت اطلاعات ربوده و به سلولهای انفرادی بند 209 زندان اوین که در کنترل بازجویان وزارت اطلاعات است منتقل شد. آقای احسنی به مدت 68 روز در بند 209 زندان اوین زندانی بود، که 58 روز آن را در سلولهای انفرادی بسر برد. او در طی این مدت تحت وحشیانه ترین شکنجه های جسمی و روحی بازجویان وزارت اطلاعات قرار داشت.
آقای احسنی پس 68 روز در بند بودن با تلاشهای گسترده بین المللی رژیم را وادار به آزادی او و سایر دستگیر شدگان نمود. حسن زارع دهنوی معروف به حسن حداد برای تحت فشار قرار دادن این خانواده آنها را وادار به قرار دادن وثیقه بسیار سنگین 100 میلیون تومانی نمود.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران ،نسبت دادن اتهامات واهی و برخوردهای غیر انسانی مقیسه ای عضو کمسیون مرگ زندانان سیاسی سال 67 را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر سازمانهای حقوق بشری خواستار اقدامات عملی برای پایان دادن به نقض گسترده و سیستماتیک حقوق بشر در ایران است.
فعالین حقوق بشر ودمکراسی در ایران
11 شهریور 1388 برابر با 2 سپتامبر 2009
گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید:
کمیساریای عالی حقوق بشر
کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا
سازمان عفو بین الملل
سازمان دیدبان حقوق بشر
http://pejvakzendanyan.blogfa.com
pejvak_zendanyan10@yahoo.com
pejvakzendanyan@gmail.com
tel.: 0031620720193
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر